Amb l’obra Hereus he estat guardonat amb un accèssit del concurs de fotografia Lleida sí però, organitzat per l’associació Res Non Verba de Lleida.

Aquest passat dijous dia 15 de gener de 2014, la Associació Res Non Verba de Lleida va fer entrega dels premis del sisè Concurs Popular de Fotografia Lleida sí … però. Un concurs de fotografia diferent, perquè a banda de la foto calia un text que ampliés el missatge de la imatge, així es valora, més que una imatge, una petita història.

Entrega dels premis Lleida sí ... però

Entrega dels premis Lleida sí … però

L’acte es va celebrar a la seu social de la entitat i va estar presidida per Josep Castellà Gené, president de l’associació i pels membres del Jurat que han decidit les obres guanyadores d’aquesta edició. El guardó de la categoria Lleida sí va recaure en l’obra “Lleida terra acollidora” del lleidatà Enric Rodríguez Garcia i la categoria Lleida però va ser per la peça “tant lluny, tant aprop” del veí d’Alcarràs Jaume Charles Bernís. El concurs fotogràfic també va entregar els accèssits, als artistes de la ciutat de Lleida, per les instantànies “Queda clar? Es el numero 3” de Pep Mòdol i l’obra “Hereus” de la que ja he dit que en soc l’autor jo mateix.

A més de la entrega de les distincions, Res Non Verba organitza una exposició a les seves instal·lacions on es poden veure totes les obres presentades. Si vols visitar la mostra pots acudir a la seu de l’entitat, ubicada al carrer Maragall, 17 de la ciutat de Lleida, fins a finals del mes de gener.

M’agradaria donar les gràcies als organitzadors d’aquest peculiar concurs de fotografia i felicitar-los per la seva ja sisena edició. Podeu veure la resta d’imatge que hi vaig presentar al seguent banner.

Galeria Lleida si … però