Dissenyador web

La creació de la teva pàgina web és un procés complex. No es tracta només de dissenyar pàgines, comporta tot un procés d’estudi i anàlisi del teu objectiu. La programació, publicació i manteniment del resultat en una pàgina rapida i comunicativa et permetrà reforçar els canals de comunicació i relació amb els teus clients i proveïdors.

Estudi i disseny de la pàgina web a la teva mida.

Per això la suma de la professionalitat i la experiència amb el tracte personalitzat, portaran a l’èxit el teu nou projecte.

Que et puc oferir

Estructuració

Un bon web comença per la planificació d’una bona estructura, així els teus visitants trobaran de manera intuïtiva allò que busquen.

Optimització

Endarrere han quedat aquelles webs carregades de codi sense sentit, ara la programació ha de ser lleugera i moderna, per un fàcil accés i completament adaptables a smartphones, tauletes i portàtils, perquè puguis obtenir una major quantitat de visites web mitjançant qualsevol dispositiu.

SEO/SEM

Ajudar als cercadors a entendre la teva pàgina és molt important pel seu posicionament natural, i això s’aconsegueix amb un bon SEO (Search Engine Optimization) i la integració de les xarxes socials (web 2.0).

Autogestionable

Tu mateix aprendràs a actualitzar o afegir contingut al teu web, és molt senzill i em tindràs al teu costat per tot allò que et calgui.

Imatges

Tens un producte que mostrar, no hi ha problema. Sessions fotogràfiques del teu producte i/o servei.

Botiga

Tens un producte que vendre, et faig la botiga on-line per menys del que esperes. Dissenya les campanyes de Nadal, rebaixes… Crea cupons de descompte per premiar o captar els teus clients. Gestiona comentaris i opinions dels teus productes. Analitza els informes per saber quin dia o producte es ven més. I elegeix com vols que et paguin, transferència, tarja de crèdit, PayPal …

Xarxes socials

Avui tot és comparteix, et poso els botons de les principals xarxes socials al web perquè els visitants puguin compartir fàcilment el teu contingut. Si vols saber més, consulta l’apartat de Community manager.

Altres

Facilita al màxim el contacte amb teus clients. Formularis de contacte, àlbums fotogràfics, vídeos, blog, fòrums, calendaris, esdeveniments… hi ha molt per afegir, si així ho vols.

Si vols conèixer els diferents Paquets que et podem oferir, segueix l’enllaç …

o si així ho prefereixes …