Fotògraf

Tens un grup de rock, folk, ska? Una companyia de teatre? Un esportista o senzillament, organitzes un acte social i vols fer un reportatge?
Faig fotografia social, esportiva, d’espectacles o qualsevol proposta que se’m posi davant. La captació, edició i retoc de la imatge sumat a la formació de Community Manager (xarxes socials) i disseny de pàgines web, em dóna una força i em col•loca en una situació privilegiada en els temps que ens ha tocat viure.

Alguns dels nostres productes

Compra amb tota tranquil·litat a la botiga, els preus son tancats. A demés si ets seguidor de les nostres xarxes socials, pot aprofitar algun dels cupons que hi tenim de tant en tant. Estigues atent.

Alguns exemples de galeries fotogràfiques

Fotografia esportiva

Ets d’un equip esportiu o feu un torneig de veterans … oblida’t de les fotos mogudes de mòbil. Tinc el que et cal, òptiques adequades i molta experiència. I si tens un petit crack a casa regala-li un quadre perquè el pugui lluir a les parets de casa.

Fas una festa, una trobada d’exalumnes o qualsevol altre acte social? Amb la família, amb l’empresa o els amics? No t’agobiïs amb la càmera. Et faig un reportatge complert amb diferents solucions adaptades a les teves necessitats, i tu gaudeix de la festa.

Fotografia d’espectacles

Si tens un grup de música o una companyia de teatre, et puc ajudar amb el marketing del teu espectacle. Fotos de qualitat en estudi o en directe, per la pagina web o les xarxes socials.

Presa, ajust i retoc de les imatges, community manager en les principals xarxes socials. Si vols compartir les imatges de manera adequada, et puc oferir galeria en aquesta pròpia pàgina web amb link al teu projecte o crear-te’n una de pròpia.

Sigui quina sigui la teva necessitat, jo t’aconsello … tu decideixes.