Autorització de model

Albert Pastó

Si ets en aquesta pàgina és perquè tu o alguna persona de la qual n’ets tutor/a, apareix de manera reconeixible en alguna fotografia que he fet. Si no és així, si us plau, disculpa el meu error i fes-m’ho saber aquí.

Has rebut o ben aviat rebràs, un enllaç per poder signar online una autorització de model.

Si us plau, dedica 2 minuts a mirar aquest vídeo explicatiu.

Cal dir, que tinc molt en compte tant la propietat com el dret a la imatge.

Per aquest motiu, em cal una “autorització de model” per poder utilitzar la imatges. El text, al que tindràs accès de manera integra, el podria resumir en tres punts bàsics.

  • 1.- Propietat

    El Model lliura tots els drets del contingut de la sessió o imatge al fotògraf i aquelles persones que actuen amb la seva autoritat i permís.

  • 2.- Dret a la imatge

    Aquest contingut podrà ser utilitzat per a, entre d’altres, publicitat, promoció, màrqueting o anunci de qualsevol producte o servei. (Excepte per finalitats pornogràfiques o difamatòries)

  • 3.- Informació personal

    La informació personal NO es posarà a disposició pública.

NO HI ESTÀS OBLIGAT. Si ho autoritzes que sigui per convicció, no ho facis ni per compromís ni per desconeixença. Si et cal més informació, no dubtis a posar-te en contacte amb mi.

Si decideixes autoritzar-ho, només cal que busquis el correu “Invitation to join” a la teva Safata d’entrada, i segueixis les passes indicades al vídeo de més amunt.

Pots trobar més informació sobre mi en aquest mateix web.