En la edició del concurs Fotomaig 2014 que convoca Foto-Llorens amb el suport de l’ajuntament de Lleida, i amb la obra “ombra” vaig ser seleccionat com a finalista.

El concurs de fotografia Fotomaig es va iniciar el 1998 i a cada edició compta amb una amplia participació. 

[two_thirds]

Les imatges seleccionades reflecteixen els actes esdevinguts durant el mes de maig a la ciutat de Lleida i mostren un ample ventall de temes de caire popular i  lúdic, com poden ser la fira de titelles, la festa de moros i cristians, l’aplec del cargol i tot el que engloba la festa major de la ciutat.

La passada edició de 2013 vaig estar guardonat amb el segon premi, si voleu llegir l’article el podeu trobar aquí. Fotomaig 2013. Aquesta passada edició del 2014, però, m’he quedat a les portes amb una imatge finalista, el certamen  ha rebut més de 200 imatges de les quals han estat seleccionades 50 com a finalistes i 3 de guanyadores. Es va fer una exposició amb les imatges més destacades de totes les que es van presentar al concurs. En el decurs de l’acte es van lliurar els premis que inclouen viatges i forfaits de revelats fotogràfics.