Autorització de model

Albert Pastó

Si ets en aquesta pàgina és perquè tu o alguna persona de la qual n’ets tutor/a, apareix de manera reconeixible en alguna fotografia que he fet. Si no és així, si us plau, disculpa el meu error i fes-m’ho saber aquí.

Hola, sóc l’Albert Pastó, un fotògraf de Lleida que, entre d’altres serveis, ofereixo, conjuntament amb altres fotògrafs, cineastes i il·lustradors, contingut editorial i creatiu de qualitat a la extensa comunitat creativa amb imatges d’stock.

Ho faig a través d’algunes de les més prestigioses pàgines dedicades a aquest propòsit, que posen milions de continguts a l’abast de publicistes, dissenyadors i creadors de contingut.

Algunes pàgines amb imatges d’stock

Per sort, aquestes tenen molt en compte tant la propietat com el dret a la imatge.

És per aquest motiu, que cal una “autorització del model” amb els formats estipulats per aquestes mateixes pàgines, i que és podrien resumir en tres punts bàsics.

  • 1.- Propietat

    El Model lliura tots els drets del contingut de la sessió o imatge al fotògraf i aquelles persones que actuen amb la seva autoritat i permís.

  • 2.- Dret a la imatge

    Aquest contingut podrà ser utilitzat per a, entre d’altres, publicitat, promoció, màrqueting o embalatge de qualsevol producte o servei. (Excepte per finalitats pornogràfiques o difamatòries)

  • 3.- Informació personal

    La informació personal NO es posarà a disposició pública.

NO HI ESTÀS OBLIGAT. Si ho autoritzes que sigui per convicció, no ho facis ni per compromís ni per desconeixença. Si et cal més informació, no dubtis a posar-te en contacte amb mi.

Si decideixes autoritzar-ho, només cal que emplenis el formulari que hi tens a sota elegint hora i un lloc on puguem quedar 2 minuts per signar a traves d’una aplicació per a mòbil, creada per aquesta finalitat.

Pots trobar més informació sobre mi en aquest mateix web.

SI

tinc 2 minuts per donar el meu consentiment.

NO

prefereixo no donar el meu consentiment.