Aquest passat dissabte dia 7 de febrer a la nit, vaig ser guardonat amb el tercer premi del 39é Concurs de fotografia de Carnaval de Solsona i 24é de fotografia Resol, amb l’obra “Enyor d’infantesa”. El premi, escollit d’entre un total de 62 obres presentades de 22 autors diferents, em va ser atorgat durant el decurs de la Nit dels Bojos, a la sala polivalent de Solsona. L’acte, dirigit pels actors i actrius dels Follets de les Obagues, és va iniciar amb el lliurament de tots els premis i reconeixements i es va acabar amb la representació de “la sublimació de l’estupidesa” dels mateixos Follets de les Obagues amb la col·laboració de l’associació de Festes del Carnaval de Solsona.

Els premis van ser per;

Entrega Trofeu

Entrega Trofeu

Gemma Colell Testagorda , va recollir el primer premi de la nit com a creadora del cartell del programa d’enguany, amb un premi de 150 euros, 2 abonaments i una llotja.
Joan Casals, Ester Escolies i la seva mascota, el Vox, amb la fotografia “Thailandia” van ser els guanyadors de la 10a edició del concurs de la bata arreu del món, amb un premi de 250 euros a gastar en un viatge gentilesa de Kauri Viatges.
Agustín Padilla per l’obra “Pink Power” premi especial Resol valorat amb 200 euros i un trofeu.
Pedro Gallardo amb l’obra “Confeti” Primer premi de 250 euros i trofeu.
Victor Pisa amb l’obra “La Maca” Segon premi de 150 euros i trofeu.
Albert Pastó amb l’obra “Enyor d’infantesa” valorat amb 100 euros i trofeu.
Comparsa els 4 bojos va recollir el Boig 161.
Gerard i Guillem Reig van recollir el Boig 162 .
Anna Montcunill va ser guardonada amb el Boig 163.
Marc Arnau va recollir el Boig 164.
Xavi Selva el Boig 165.

Si voleu veure totes les fotografies que vaig fer durant el Carnaval de Solsona de 2014 clickeu al banner que hi ha a continuació.

Galeria Carnaval de Solsona