Mirall de mirades

Què és mirall de mirades?

Quan estem asseguts en un restaurant, quan ens movem en transport públic o simplement quan caminem per la nostra ciutat, ens creuem amb persones molt diferents amb les que sovint intercanviem la mirada, fins i tot sense adonar-nos-en.

Aquestes mirades formen part de la comunicació no verbal i ens ensenyen moltes coses de tots nosaltres. Ens delaten quan estem contents, preocupats, enamorats, enfadats o cansats.

Aquests sentiments que posem al descobert a través dels nostres ulls, són instants vulnerables que han de ser captats i contemplats en la seva infinita bellesa. Per aquest motiu, com a fotògraf, estic buscant mirades com la teva per la meva propera exposició … perquè no són els ulls els que irradien bellesa, sinó les mirades.

Que em cal?

Uns ulls bonics, diferents o curiosos, per poder trobar aquella mirada que vull captar per formar part de la exposició.

M’hi ajudes?

Si vols formar part d’aquesta exposició i creus que tens la mirada apropiada, només cal que omplis el següent formulari i em facis arribar una fotografia teva al WhattsApp/Telegram 610271053 o per correu electrònic a albert@albertpasto.com.

  • Intenta que es vegi bé la cara i els ulls. Utilitza el mòbil i demana ajuda si cal. Cuida la il·luminació.
  • Recorda que si ets menor d’edat em caldrà l’autorització signada pels teus pares o tutors legals.
  • Si així ho vols, pots compartir lliurement aquesta pàgina amb qui creguis adient.

Tant aviat com pugui em posaré en contacte amb tu i concertarem un sessió fotogràfica totalment gratuïta. L’únic que et demanaré serà el dret per utilitzar les imatges per la exposició i per la web i xarxes socials pròpies.

Formulari Mirall de mirades

Vols fer de model?

Si encara vols anar més enllà, t’ofereixo la possibilitat de fer de model per a les meves sessions fotogràfiques.

Per això em caldrà una mica més de permisos. Tens tota la informació a Autorització de model.