Aquest passat dia 13 de novembre de 2014 he estat guardonat amb el Primer Premi del Primer Concurs de fotografia Castellera Diada de Sant Miquel, en la seva categoria Detall. Un concurs organitzat per Castellers de Lleida i Foto Llorenç i premiat amb dos xecs de 300 euros per categoria (Detall i Castells).Els tinents d’alcalde Montse Parra i Fèlix Larrosa han presidit el lliurament de premis, Josep Mª Baró s’ha endut el primer premi de la categoria “Castells”. El segon ha estat Jorge Lázaro, i el tercer, Alejandro Martínez.

Primer Premi I Concurs de fotografia Castellera

Primer Premi I Concurs de fotografia Castellera

En la modalitat “Detalls”, el primer premi ha estat per a Albert Pastó, el segon, per a Jaume Iglesias, i el tercer per a Josep Mª Baró. Les imatges corresponen a la diada castellera de les Festes de la Tardor, en què van actuar la colla local, la Joves dels Xiquets de Valls i els Capgrossos de Mataró. El concurs ha rebut 70 fotografies de 21 participants. Les 40 instantànies que ha seleccionat el jurat es poden contemplar al Museu de la Paeria.

M’agradaria donar la enhorabona a tots els premiats per les seves imatges, així com a la resta de participants que han fet que aquesta primera edició del concurs fos un èxit i animar a tothom que te aquesta manera d’aturar instants a participar en successives edicions.

Podeu veure tant les presentades com la resta de les imatges d’aquella jornada clickan en el següent enllaç.

Galeria Concurs fotografia Castellera