Imatges de l’actuació castellera de la Diada de Sant Miquel a Lleida, Els Castellers de Lleida han encetat la diada carregant el 3 de 8, construcció que no havien portat encara a casa. El millor ha arribat en segona ronda, quan els de l’orgull bordeus han carregat el 2 de 8 amb folre. Els Capgrossos de Mataró, amb camisa blau marí, han obert amb un 4 de 9 amb folre, el vuitè que descarreguen aquest any, després han apostat pel 3 de 9 amb folre. Pel que fa a la Colla Joves Xiquets de Valls han obert de 5 de 8 i havien apostat pel 3 de 9 amb folre a la segona ronda, que ja han completat sota una intensa pluja que ha acabat per interrompre definitivament la diada de Sant Miquel de la capital del Segrià.
La diada de Sant Miquel a Lleida s’ha suspès a manca de celebrar-se la tercera ronda de castells.

Algunes d’aquestes imatges a més a més han estat presentades al Primer Concurs de Fotografia Castellera Diada de Sant Miquel de Lleida, un concurs organitzat per Castellers de Lleida i Foto Llorenç i valorat amb dos premis de 300€ per categoria (Detall i Castells).
Premiats Detall: Primer Albert Pastó, el segon per a Jaume Iglesias, i el tercer per a Josep Mª Baró.
Premiats Castells: Primer Josep Mª Baró, segón Jorge Lázaro, i el tercer, Alejandro Martínez.
El concurs ha rebut 70 fotografies de 21 participants. Les 40 instantànies que ha seleccionat el jurat es poden contemplar al Museu de la Paeria.

Relacionats

Veniu a mi diu el diableAlbert Pastó
mar de boira
Correfoc Lleida 2016
Círculo de Borneo
Instant de llum
Kuissó en concert
european waterski tricks
European WaterSki 2015
Batalla de flors - Lleida 2015
Möndo Loco a la UdL
Pastorets Rock a la UdL
Trofeu Albert Costa a Lleida