fotògraf disseny web
html css
Fotografia de paisatge
Ecommerce a Lleida

Deixa que em presenti, sóc l’Albert Pastó. Vaig néixer el 1971 a Lleida, capital del Segrià i la meva història us l’explico a continuació;

Faig fotografia social, esportiva, d’espectacles o qualsevol altra proposta que tinguis. La captació, edició i retoc de la imatge sumat a la formació de community Manager (xarxes socials) i disseny de pàgines web, em dóna una força i em col·loca en una situació privilegiada en els temps que ens ha tocat viure.

Si tens cap proposta, consulta o comentari, si us plau no dubtis en posar-te en contacte amb mi. Trobaràs tot el que et cal aquí.

Moltes gràcies, i no oblidis aturar la teva mirada en aquell instant.

  • Perquè Disseny web?

    Soc de la generació que va veure nàixer Internet i he crescut amb ell. Formació en community Manager (xarxes socials) i disseny de pàgines web, des dels inicis m’he anat adaptant i aprenent dels canvis.

  • Perquè Fotògraf?

    De ben petit ja m’apassionava el món de la fotografia, però el meu primer contacte professional va ser gràcies a l’Oscar Ribes, reconegut fotògraf de la ciutat de Lleida. Al llarg dels anys he tingut l’ocasió, a nivell privat, d’aturar infinits instants de la vida que m’ha envoltat. He anat adquirint moltes de les habilitats i destreses d’aquesta meravellosa manera de veure-la, a base de reciclatge i auto aprenentatge.

Que et puc oferir?

Aquests són alguns dels serveis que et puf oferir.

Disseny web

Disseny i programació de pàgines web professionals. Personalitzables i auto gestionables. Per qualsevol tipus de negoci i particulars.

Fotògraf

Fotografia per a Particulars i Empreses. Fotografia de producte, books, lifestyle, fotografia d’esdeveniments, social, esportiva …

Formació

Iniciació a la Fotografia, WordPress, Frontend, Backend. Cursos en grups reduïts per a particulars.

El Blog

Aquestes son les últimes entrades que he fet.

mar de boira
Ball de foc
Arribada de JFK
Nevada a Lleida
Primer Premi Concurs de fotografia Castellera

Les opinions

Opinions dels que han treballat amb nosaltres.

“M’agrada el que veig quan miro les seves fotos, és com veure un món diferent, més intens, des dels ulls d’un altre.
L’ Albert ho fa fàcil i el resultat és natural i lluminós.
Ah! I té molta mà amb els nens, aconsegueix que es deixin fotografiar tal i com són ells, gens artificials. De seguida se’n fa amic provocant-los rialles amb resultats preciosos.
No em canso de mirar-me les fotos que li vam demanar… De debò.”

“El treball de l’ Albert tant com a fotògraf com a web designer, és mot seriós. M’agrada el rigor amb el que afronta les diferents tasques encomanades. Tens la sensació d’estar en molt bones mans i per damunt de tot, saps que no et fallarà!! i en els temps que corren, per mi, aquest és el valor més important.”

“Té un gust exquisit a l’hora de captar moments. Sap trobar la bellesa on aparentment passa desapercebuda. No és invasiu i el tracte amb ell és fàcil i molt còmode.
A casa meva hi pengen fotografies seves de moments importants de la meva vida.
Sens dubte el recomano.”

“Compromís, professionalitat i capacitat per treure’n suc de qualsevol escenari. És molt agradable treballar amb ell.”