El Club Tennis Urgell de Lleida va acollir el passat dia 2 d’agost les finals del Campionat de Catalunya en categoria sub-15. Durant tota la setmana per les pistes del club lleidatà es van poder veure algunes de les millors joves raquetes del tennis català.

Pel que fa a les finals, la masculina va ser un partit jugat de poder a poder. Nikolas Sànchez Izquierdo (Club Tennis Barcino) i Àlvaro Barranco (Club Tennis Lleida) van disputar una final molt igualada. Sànchez-Izquierdo, primer favorit del torneig, es va trobar un Barranco molt motivat pel fet de jugar a la seva ciutat. Malgrat això, Sànchez Izquierdo es va endur el primer set per 7-5. Al segon, Barranco va seguir la mateixa línea de joc que el primer i va aconseguir portar el set al tie-break. Barranco va saber mantenir el cap fred en els moments clau i es va adjudicar el parcial per 6-7. En el tercer i definitiu, tots dos jugadors van demostrar una gran fortalesa física i malgrat el cansament van desplegar un gran tennis. Al final, Sànchez Izquierdo es va adjudicar el títol al vèncer el set per 7-5.

En categoria femenina, Ares Llobera (Club Tennis Urgell) i Guiomar Maristany (RCT Barcelona) van disputar la final. Llobera, que jugava davant el seu públic va sortir molt motivada a la pista. No obstant això, Maristany va desplegar des de el primer punt del partit un gran joc i pràcticament no va donar opcions a Llobera. Al final, Maristany es va imposar per un doble 6-2.

En dobles, la parella formada per Sànchez Izquierdo i Duarte es va imposar per 5-7, 6-3 i 10-3 a la parella formada per Gabarró i Romero.

mar de boira
Correfoc Lleida 2016
Círculo de Borneo
Instant de llum
Kuissó en concert
european waterski tricks
European WaterSki 2015
Batalla de flors - Lleida 2015
Möndo Loco a la UdL
Pastorets Rock a la UdL
Trofeu Albert Costa a Lleida