Imatges de la banda de punk d’origen madrileny Boikot, durant el concert de la passada festa major de Lleida.

Boikot és una banda socialment compromesa, que va iniciar el seu cami el 1987, tocant en festes locals i bars. Després de canvis en la formació del grup grava dos discos amb el segell Barrabás, fins que l’any 1995 trenca amb el segell i decideix llançar-se a l’autogestió creant el seu propi segell discogràfic independent Produccions BKT.

Entre les seves influències es troben Ramones, AC / DC, The Clash, Leño, La Polla Records, Piperrak, Kortatu, Negu Gorriak, Pearl Jam, Nirvana, Banda Bassotti, Bad Religion, NOFX, Goran Bregovic, The Pogues i Emir Kusturica.

Discografia
Los ojos de la calle1990
…Con perdón de los payasos1992
Cría cuervos1995
Tu condena1996
La Ruta del Che – No mirar1997
La Ruta del Che – No escuchar1998
La Ruta del Che – No callar1999
Historias directas de Boikot2000
De espaldas al mundo2002
Tus problemas crecen2004
Amaneció2008
Lágrimas de rabia2012
Boikotea!!!2014

mar de boira
Correfoc Lleida 2016
Círculo de Borneo
Instant de llum
Kuissó en concert
european waterski tricks
European WaterSki 2015
Batalla de flors - Lleida 2015
Möndo Loco a la UdL
Pastorets Rock a la UdL
Trofeu Albert Costa a Lleida