El complex esportiu 2llacs ha estat l’escenari del European WaterSki Championship 2015 aquest passats cap de setmana del 4 al 6 de setembre.

El complex situat a Gimenells-Pla de la Font ha albergat durant tot el cap de setmana les diferents proves amb les i els millors esportistes sub21 d’aquest espectacular esport. Aquí podeu veure algunes de les magnifiques imatges que ens regala aquesta combinació de força, potencia i aigua, en la seva modalitat de trucs.

Els podis en categoria masculina han estat ocupats per l’anglès Joel Poland en tercera posició, el grec Nikolaos Plytas Iliadis en segona posició i l’italià Gianmarco Pajni en la part més alta del podi. Altres participants en aquesta ronda final han estat, Luke Outram, Tanguy Dailland, Lindsay Bordier, Louis Duplan-Fribourg, Evgeny Nosachev, Sebastian Urban i Edoardo Berio.

En la categoria femenina, la tercera posició se l’ha endut la francesa Camille Poulain-Ferarios, la segona la italiana Alice Bagnoli, mentre que la alemanya Giannina Bonnemann ha aconseguit endur-se el campionat. La resta de participants de la final han estat Aliaksandra Danisheuskaya, Chiara Bonnemann, Carlotta Bonnemann, Anna Cespivova, Charlotte Moore, Sophie Jones, Laura Rader, Pia Mill Botella i Sanchia Outram.

Relacionats

Veniu a mi diu el diableAlbert Pastó
mar de boira
Correfoc Lleida 2016
Círculo de Borneo
Instant de llum
Kuissó en concert
european waterski tricks
European WaterSki 2015
Batalla de flors - Lleida 2015
Möndo Loco a la UdL
Pastorets Rock a la UdL
Trofeu Albert Costa a Lleida