La Seu Vella de Lleida va ser el lloc elegit per fer la presentació del nou vi solidari de Castellers de Lleida, el 2 de vi amb folre.

El projecte Castellers Solidaris és una iniciativa de Castellers de Lleida amb la col·laboració de la bodega Cercavins DO Costers del Segre, que han unit esforços per crear un vi solidari i, juntament amb la teva col·laboració, volen contribuir a una bona causa.

Per tal de fer-ho possible, han obert un concurs al qual totes les organitzacions sense ànim de lucre de les Terres de Lleida poden presentar el seu projecte solidari. D’entre totes n’escolliran una i li faran entrega dels beneficis obtinguts de la venda d’aquest vi com a donació perquè puguin dur a terme el seu projecte.

2 de vi amb folre

El vi solidari dels Castellers de Lleida
Elaborat al poble de Verdú en el paratge de la Vall del Riu Corb, neix el vi solidari dels Castellers de Lleida. Un vi fet amb el cupatge de raïms ull de llebre, Syrah i Merlot.
El vi es presenta amb un color cirera intens, net i brillant amb un reflex del mateix color que tenyeix la copa.
En nas, ens trobem davant d’un vi amb una aroma de fruites vermelles i negres madures en primera instancia, com les móres, gerds, maduixes i aranyons. Un cop passades aquestes aromes trobem notes especiades (pebre negre i clau), d’herbes aromàtiques (llorer fresc i farigola) i perfums balsàmics (menta i eucaliptus)

Veniu a mi diu el diableAlbert Pastó
mar de boira
Correfoc Lleida 2016
Círculo de Borneo
Instant de llum
Kuissó en concert
european waterski tricks
European WaterSki 2015
Batalla de flors - Lleida 2015
Möndo Loco a la UdL
Pastorets Rock a la UdL
Trofeu Albert Costa a Lleida