El complex esportiu 2llacs ha estat l’escenari del European WaterSki Championship 2015 aquest passats cap de setmana del 4 al 6 de setembre.

El complex situat a Gimenells-Pla de la Font ha albergat durant tot el cap de setmana les diferents proves amb les i els millors esportistes sub21 d’aquest espectacular esport. Aquí podeu veure algunes de les magnifiques imatges que ens regala aquesta combinació de força, potencia i aigua, en la seva modalitat d’slalom.

Els podis en categoria masculina han estat ocupats pel francès Tanguy Daillant en tercera posició, el suec Jakob Bogne en segona posició i l’italià Brando Caruso en la part més alta del podi. Altres participants en aquesta ronda final han estat, Calum Heat, Joel Poland, Filippos Kyprios, Oscar Bischofberger, Edoardo Berio, Harry Spavin, Samuli Rönkkö, Gianmarco Pajni i Felix Blomqvist.
En la categoria femenina, la tercera posició se l’ha endut la bielorussa Aliaksandra Danisheuskaya, la segona la txecoslovaca Anna Cespivova, mentre que la alemanya Chiara Bonnemann ha aconseguit endur-se el campionat. La resta de participants de la final han estat Camille Poulain-Ferarios, Caroline Granhus Thea, Giannina Bonnemann, Marta Simoes, Alice Bagnoli, Alizée Paturel i Tatiana Cogne.

Relacionats

Veniu a mi diu el diableAlbert Pastó
mar de boira
Correfoc Lleida 2016
Círculo de Borneo
Instant de llum
Kuissó en concert
european waterski tricks
European WaterSki 2015
Batalla de flors - Lleida 2015
Möndo Loco a la UdL
Pastorets Rock a la UdL
Trofeu Albert Costa a Lleida