Fotos de la rua de Carnaval 2015 a Lleida.

Divendres dia 13 – Rua de Carnestoltes pel centre Històric.
Dissabte dia 14 – Gran Rua de Carnaval.

Els carrers de Lleida es van omplir de colors, música i diversió amb la Gran Rua de Carnaval i la Rua de Carnestoltes del centre Històric de la ciutat. Unes 5.000 persones amb disfresses variades, en el primer cas, han desfilat sortint dels Camps Elisis i travessant el Pont Vell per anar fins a la plaça de Ramon Berenguer IV i tornar pel mateix camí al punt de sortida, amb l’acompanyament musical de comparses i altres grups que s’han anat incorporant per gaudir de la festa.  La capçalera de la rua ha estat presidida per Sa Majestat Pau Pi qui ha fet la lectura solemne del pregó, amb l’habitual to irònic, fent referència a la crisis o la corrupció, entre altres.
També hi ha hagut el concurs de carrosses i comparses, que premia els tres millors grups participants en la Gran Rua, els premis van dels 600 euros per al primer fins als 200 euros pel tercer classificat. Es valoren aspectes com l’originalitat, el vestuari, la música o els decorats.

Pel que fa al recorregut de la Rua de Carnestoltes pel centre Històric, es va iniciar a la plaça Sant Joan i va acabar a la plaça de l’Ereta, passant pel carrer Major, Cavallers, Tallada i plaça de Sant Llorenç.

Veniu a mi diu el diableAlbert Pastó
mar de boira
Correfoc Lleida 2016
Círculo de Borneo
Instant de llum
Kuissó en concert
european waterski tricks
European WaterSki 2015
Batalla de flors - Lleida 2015
Möndo Loco a la UdL
Pastorets Rock a la UdL
Trofeu Albert Costa a Lleida