Brodas Bros - Solo2

Duet de Pol i Lluc Fruitós que planteja la complicitat entre germans, sense establir límits entre el hiphop i la dansa contemporània. Un treball coreogràfic mixt que utilitza tècniques diverses com el popping, el locking, el break i el contemporani. Dos ballarins que busquen la compenetració, l’equilibri i l’harmonia al mateix preu que l’espai necessari per no sentir-se ofegats.

Brodas Bros - Raindú

Espectacle de dansa urbana. En escena el músic Jean Phillippe Barrios i les germanes Berta i Clara Pons. Dues ballarines que es nodreixen en un mateix origen, com dues gotes d’aigua formades en un núvol, i que s’expressen individualment gràcies als ritmes essencials de la mare terra.

Circle of Trust - Motus

Peça de breakdance i circ per a sis ballarins dirigida per Jordi Vilaseca. Un viatge que parteix del cor de l’individu i ens transporta als ressorts que mouen un grup, un cercle de persones. Una proposta que ens fa reflexionar sobre l’esforç, la superació i la col·laboració per assolir els nostres somnis.

Iron Skulls - Sinestesia

Peça de dansa d’aquesta jove companyia nascuda a partir d’un grup de breakdance que ha anat aplicant els seus coneixements en dansa contemporània, hiphop, housedance, claqué, lindy hop i acrobàcia. Sinestesia ens transporta, des de les emocions i els sentits, a un món postapocalíptic on els seus habitants s’expressen a través de les acrobàcies i la dansa. CIRCUITO DE MOVILIDAD COFAE

DJ Save the Cheerleader

Projecte integrat per dos joves artistes de Barcelona, Will Fly (Willy Barleycorn) i Supernails (Nil Fruitós) que es van conèixer el 2005 en el món de la dansa. La seva passió per la música els ha portat a trepitjar escenaris arreu del món al ritme de tot tipus de beats.

Relacionats

mar de boira
Correfoc Lleida 2016
Círculo de Borneo
Instant de llum
Kuissó en concert
european waterski tricks
European WaterSki 2015
Batalla de flors - Lleida 2015
Möndo Loco a la UdL
Pastorets Rock a la UdL
Trofeu Albert Costa a Lleida