Duet de Pol i Lluc Fruitós que planteja la complicitat entre germans, sense establir límits entre el hiphop i la dansa contemporània. Un treball coreogràfic mixt que utilitza tècniques diverses com el popping, el locking, el break i el contemporani. Dos ballarins que busquen la compenetració, l’equilibri i l’harmonia al mateix preu que l’espai necessari per no sentir-se ofegats.

Espectacle de dansa urbana. En escena el músic Jean Phillippe Barrios i les germanes Berta i Clara Pons. Dues ballarines que es nodreixen en un mateix origen, com dues gotes d’aigua formades en un núvol, i que s’expressen individualment gràcies als ritmes essencials de la mare terra.

Peça de breakdance i circ per a sis ballarins dirigida per Jordi Vilaseca. Un viatge que parteix del cor de l’individu i ens transporta als ressorts que mouen un grup, un cercle de persones. Una proposta que ens fa reflexionar sobre l’esforç, la superació i la col·laboració per assolir els nostres somnis.

Peça de dansa d’aquesta jove companyia nascuda a partir d’un grup de breakdance que ha anat aplicant els seus coneixements en dansa contemporània, hiphop, housedance, claqué, lindy hop i acrobàcia. Sinestesia ens transporta, des de les emocions i els sentits, a un món postapocalíptic on els seus habitants s’expressen a través de les acrobàcies i la dansa. CIRCUITO DE MOVILIDAD COFAE

Projecte integrat per dos joves artistes de Barcelona, Will Fly (Willy Barleycorn) i Supernails (Nil Fruitós) que es van conèixer el 2005 en el món de la dansa. La seva passió per la música els ha portat a trepitjar escenaris arreu del món al ritme de tot tipus de beats.

Relacionats

Veniu a mi diu el diableAlbert Pastó
mar de boira
Correfoc Lleida 2016
Círculo de Borneo
Instant de llum
Kuissó en concert
european waterski tricks
European WaterSki 2015
Batalla de flors - Lleida 2015
Möndo Loco a la UdL
Pastorets Rock a la UdL
Trofeu Albert Costa a Lleida